06 21450768

Annemarie Reintjes in “Het kasboekje van Nederland” van de NTR over financiële onafhankelijkheid anno 2018

Annemarie Reintjes in “Het kasboekje van Nederland” van de NTR over financiële onafhankelijkheid anno 2018

Woensdag 18 april jl. mocht ik mijn opinie geven in aflevering 4 van het “Kasboekje van Nederland”. Een zesdelige serie die de financiële geschiedenis van Nederlanders vertelt. In aflevering 4 ging het over de positie van de vrouw ten aanzien van haar financiën.

Ik ben een grote voorstander van financiële fitheid voor zowel mannen als vrouwen. Omdat vrouwen in Nederland op dit onderwerp achter lopen zijn zij in die zin meer kwetsbaar. Voor mij de ideale kans mijn mening te ventileren en aan iedereen een oproep te doen dat ieder mens verantwoordelijkheid is voor zijn eigen financiële onafhankelijkheid. Het maakt niet uit of je man of vrouw bent.

Als je financieel fit bent, streef je onafhankelijkheid na en kun je zelfstandige (financiële) beslissingen nemen. Hierdoor kun je het leven invullen zoals je dat wilt en voel je je verantwoordelijkheid daarvoor. Je maakt soepel en weloverwogen keuzes en voelt je financieel zelfverzekerd. Je bent in balans, ontspannen en staat open om je te blijven ontwikkelen. Je bent wendbaar en weerbaar.

Bekijk de aflevering hier (vanaf 17.40 ben ik in beeld….)

Sorry, the comment form is closed at this time.