06 21450768

BE SMART

Leer ons beter kennen!

BE SMART

Leer ons beter kennen!
SMART Coaching & Training

Bij SMART C&T geloven wij dat een carrière meer is dan alleen geld verdienen en dat werken naast inkomen ook zingeving, zelfvertrouwen, positieve energie en, last but not least, het toegevoegde waarde aan de maatschappij oplevert.

Wij geloven dat financiële fitheid essentieel is voor de duurzame inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers.

Wij geloven ook dat financiële fitheid en het nemen van financieel bewuste keuzes bijdraagt aan een betere maatschappij. Wij streven in dat kader naar meer gelijkheid op de arbeidsmarkt en een betere koopkracht, voor nu en in de toekomst.

Geld en carrière horen in onze ogen bij elkaar, omdat ze elkaar rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt om geld te verdienen, maar andersom heeft wat je verdient en de mate van je financiële fitheid weer invloed op hoe jij optimaal kunt functioneren in je carrière en op de keuzes die je hierin maakt.

Wij begrijpen als geen ander dat dit thema voor werkgevers en andere instanties een lastig te bespreken/aan te kaarten onderwerp is.

Met onze jarenlange expertise in consultancy, training & coaching op het gebied van persoonlijke financiën en carrière en de unieke mix van beide in al onze diensten, nemen wij deze zorg graag uit handen.

Voor werkgevers is SMART C&T een sterke partner om medewerkers te helpen in de relatie financiën en carrière, zodat duurzaam inzetbaar zijn en blijven en de productiviteit gewaarborgd blijft en zelfs verbeterd kan worden.

Vanuit onze waarden: eerlijkheid, transparantie en vertrouwen, zijn wij bevlogen, toegewijd en enthousiast in onze samenwerkingen en kunnen we op een integere, empathische manier de juiste resultaten behalen.

Voor de verschillende projecten en opdrachten die SMART C&T uitvoert, wordt naar gelang de aard van de opdracht, samengewerkt met verschillende partners en een pool van professionele coaches en trainers.

  • null

    Annemarie Reintjes

    Oprichtster Coach Adviseur Trainer

  • null

    Martine Slikker

    Oprichtster Coach Adviseur Trainer

WIJ WERK(T)EN O.A. VOOR:
WAT DEELNEMERS/COACHEES OVER ONS ZEGGEN: