06 21450768

LET'S ORDER

Wat leuk dat je deze stap wilt zetten!

LET'S ORDER

Wat leuk dat je deze stap wilt zetten!

SMART JOUW AANKOOP

Super dat je met ons het avontuur aangaat. Hieronder kun je jouw product of programma aanvragen, wij nemen dan contact met je op voor de verder afhandeling. Bij de programma’s is het ook mogelijk om in termijnen te betalen, daar komen we samen wel uit.

Welkom!

BESTELLEN

BESTEL JE PRODUCT OF PROGRAMMA

Klik op het product of programma dat je wilt aanvragen. Vul het bestelformulier volledig in. We willen je er op wijzen dat alle prijzen exclusief BTW zijn, zie ook veelgestelde vragen hiernaast.

VEELGESTELDE VRAGEN

Dat gebeurt heel vaak. Veel werkgevers hebben namelijk een speciaal budget voor hun werknemers en/of zijn verzekerd ter preventie van verzuim of uitval. Vraag dit na bij jouw werkgever (leidinggevende of HR afdeling).

Als jouw werkgever betaalt zijn er twee routes: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of we sturen je werkgever een factuur.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

Coaching ten aanzien van je loopbaan kan als studiekostenpost bij de belastingaangifte worden afgetrokken. Je kunt dan 36.55 tot 52 procent terugkrijgen, afhankelijk van je wat je inkomen is en in welke belastingschijf je valt. Dit geldt alleen voor coaching gericht op inkomensverwerving en of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. De drempel is 250 euro en het maximale bedrag is 15.000 euro.

Belangrijk, reiskosten zijn niet aftrekbaar en de nota moet zijn betaald in het jaar waarover de aangifte gaat. Aan deze informatie over fiscale regelingen kunnen geen rechten worden ontleend en gaan over de regelingen in 2017. Informeer altijd bij de belastingdienst.

Voor werkgevers geldt dat coaching onder gerichte vrijstellingen valt. De kosten zijn aftrekbaar als zakelijke uitgave. Ondernemers en ZZP’ers kunnen de kosten als ondernemerskosten meenemen. Voor meer informatie kun je terecht bij de Belastingdienst.

Ja voor particulieren en ZZP’ers is er de optie om de programma’s in termijnen te betalen. Er komt dan wel 5% boven op de prijs. Het maximaal aantal termijnen is 4.