06 21450768
Financiële welzijn voor uw medewerkers
Op maat gemaakte loopbaanbegeleiding voor uw medewerkers
Optimale productiviteit door ontwikkeling talent van uw medewerkers
Creëer een gezonde ambiance voor optimale vitaliteit van uw medewerkers

Financieel fit: essentieel voor mobiliteit en duurzame inzetbaarheid

Mentale gezondheid

Door het inzetten van carrière coaching leren werknemers wat voor hen echt belangrijk is en wat zij het beste kunnen doen om optimaal tot hun recht te komen. Wij leren hen grip te krijgen op overtuigingen en samen zorgen we dat een carrière zo aansluit dat ze vanuit gemak en plezier werken.

Duurzame Inzetbaarheid verhogen

Om als organisatie duurzame inzetbaarheid te vergroten is het belangrijk in te zetten op het optimale benutten van het aanwezige talent in uw organisatie. Veranderingen binnen het bedrijf worden dan beter begrepen, uitgevoerd en gedragen en er is minder verzuim. Kortom lagere kosten.

Vaak hebben HR professionals en leidinggevenden weinig inzicht in het potentieel en talent van het personeel. Bovendien weten werknemers vaak zelf niet wat hun grootste talenten zijn. Het is best lastig namelijk om te weten waarin jij nu echt het beste bent. Om optimaal gebruik te maken van talent is dus eerst belangrijk om deze talenten naar boven te halen en er vervolgens wat mee te doen.

Omdat wij echt geloven dat elke medewerker gezond en vitaal kan zijn, helpen wij uw medewerkers wanneer zij te veel stress ervaren en daardoor verminderd inzetbaar zijn. Hierin leren werknemers werken vanuit hun ware talent, zodat zij zich kunnen focussen op dat waar ze goed in zijn en zij vanuit plezier, meer betrokken en gemotiveerd kunnen werken.